Freshdesk Biletlerini Android'deki Diğer Uygulamalarla Paylaşma

Şu tarihte değiştirildi Prş, 8 Şbt şunda: 3:21 AM

Herhangi bir biletin bağlantısını telefonunuzdaki diğer Android uygulamalarıyla oldukça kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz. Paylaş seçeneğini kullandığınızda Freshdesk, ilgili bildirimin bağlantısını seçtiğiniz uygulamaya gönderir. 

 

Bilet detay sayfasına geldiğinizde tek yapmanız gereken sağ üstteki üç noktaya dokunup 'Paylaş'a basmak. İstediğiniz uygulamaya dokunduğunuzda uygulamanın bilet bağlantısıyla açıldığını göreceksiniz. Varsayılan olarak, yalnızca portalınızdaki temsilciler paylaşılan bağlantıya dokunarak biletleri görüntüleyebilir. Genel bilet URL'sine sahip olan herkesin biletleri Yönetici > Portallar > Ayarlar'da görüntülemesine izin veren ayarı etkinleştirdiyseniz , biletleri paylaştığınızda bunun yerine biletin genel URL'si eklenecektir.



Bu, özellikle şirketinizdeki ekiplerin çalışmalarını takip etmek ve diğer ekiplerle işbirliği yapmak için Trello, Slack, Basecamp vb. araçları kullanması durumunda kullanışlıdır. Örneğin bir müşteri bir hata bildirirse veya bir özellik isterse, bunları zaten Trello'da takip ediyor olabilecek QA veya Ürün Yönetimi ekiplerinizle anında paylaşabilirsiniz.



Sevkiyat ekibiniz görevleri takip etmek için Basecamp kullanıyorsa, müşterilerin paketleriyle ilgili güncellemeler istediği yerlere tek bir dokunuşla bilet gönderebilirsiniz. Paylaş seçeneğiyle yapabileceğiniz çok daha fazlası var. Ekibiniz zaten Google Apps kullanıyorsa ve iletişim için ilk tercihiniz Hangouts ise, tek bir dokunuşla biletin bağlantısını gönderebilirsiniz.

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız