Freshdesk Android Uygulamasında Derin Bağlantılar Desteği

Şu tarihte değiştirildi Prş, 8 Şbt şunda: 3:20 AM

Freshdesk Android uygulamasıyla, Slack veya Whatsapp gibi diğer uygulamalardaki bilet veya iletişim bağlantılarına dokunduğunuzda, otomatik olarak Freshdesk uygulamasındaki ilgili içeriğe yönlendirilirsiniz. Ancak derin bağlantıların yalnızca WeSupport biçimindeki varsayılan URL'lerle çalıştığını unutmamak önemlidir. WeSupport.freshdesk.comWeSupport gibi özel URL'ler 

WeSupport.mycompany.com derin bağlantılarla uyumlu değildir. Özel bir URL kullanarak biletlerinize erişmeye çalışırsanız cihazınız, Freshdesk uygulamasında bileti açmak yerine sizi tarayıcı oturum açma sayfasına yönlendirecektir.


Derin Bağlantıları Etkinleştirme:

  1. Bir bilet bağlantısına ilk kez dokunduğunuzda , size bileti tarayıcıda veya Freshdesk uygulamasında  açma seçeneği sunan bir bilgi istemi görünecektir .
  2. Freshdesk'i ve Her Zaman seçeneğini seçtiğinizde , gelecekte dokunacağınız tüm bilet bağlantıları otomatik olarak Freshdesk uygulamasında açılacaktır. 


Uygulama İçi Tarayıcılar için Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Hangouts gibi belirli uygulamalar, tüm HTTP bağlantılarını otomatik olarak işleyen uygulama içi tarayıcıları içerir. Bu gibi durumlarda bilet bağlantıları Freshdesk uygulaması yerine uygulama içi tarayıcı tarafından açılacaktır. Farklı uygulamalarda tutarlı bir deneyim sağlamak için bu davranışın farkında olun.

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız