Teşekkür Dedektörünün Kurulumu

Şu tarihte değiştirildi Çrş, 24 Ock şunda: 5:00 AM



Teşekkür Etme Algılayıcı, Freddy tarafından desteklenmektedir ve müşteri yanıtlarının 'çözüldü' veya 'kapatıldı' biletleriyle ilgili niyetini anlayarak tekrar açılıp açılmaması gerektiğine karar verebilir. Bu yanıtlar, bir temsilciden yardım isteme veya temsilcinin sağladığı destan için minnet ifadesi olabilir. Tüm Freshdesk desteklenen dilleri ile uyumlu çalışır.


Freshdesk hesabınızda Teşekkür Etme Algılayıcı'nın nasıl etkinleştirileceğine bir göz atalım: 




Freddy nasıl öğrenir? 


SenaryoGeri Bildirim Modeli
Freddy bir bileti kapalı tutar ancak temsilci onu yeniden açarBu, benzer biletlerin bir dahaki sefere kapatılmamasını sağlamak için modele geri bildirim olarak iletilir
Freddy bir bileti tekrar a.ar ancak temsilci onu kapatır
Bu, benzer biletlerin bir dahaki sefere tekrar açılmamasını sağlamak için modele geri bildirim olarak kaydedilir


Temsilciler, Freddy'nin bir bileti tekrar açması gerektiğinde bileti kapalı tuttuğunu nasıl bilecekler?

'Yönetici > İş Akışları > E-posta Bildirimleri > Temsilci Bildirimleri' altında 'Talep sahibi bilet yanıtladığında' bildirimi etkinleştirilerek, temsilciler müşterinin bir bilete yanıt verdiğinde her seferinde bir e-posta bildirimi alacaklardır. Temsilciler, yanıtı inceleyerek bileti tekrar açılıp açılmamasına karar verebilirler.


Not:

 1. Freddy için belirlenen yüksek güven seviyesi eşiği %90'dan büyüktür. Bu, yalnızca Freddy son derece eminse bir bileti kapalı tutmaya devam edeceği anlamına gelir.

  1. 2. Teşekkür Etme Algılayıcı, bir biletin talep sahibinin yalnızca son kullanıcı yani yardım masasındaki bir iletişim kişisi olduğu durumlarda çalışır. Talep sahibi bir yardım masası temsilcisi ise çalışmaz.

Not: 1. Freddy için belirlenen yüksek güven seviyesi eşiği %90'dan büyüktür. Bu, yalnızca Freddy son derece eminse bir bileti kapalı tutmaya devam edeceği anlamına gelir.

  1. Teşekkür Etme Algılayıcı, bir biletin talep sahibinin yalnızca bir son kullanıcı yani helpdesk'teki bir iletişim kişisi olduğu durumlarda çalışır. Talep sahibi bir helpdesk temsilcisi ise çalışmaz."
















Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız