Web için Freshsales nedir

Şu tarihte değiştirildi Pzt, 7 Ağu, 2023 şunda: 5:20 AM

Web için Freshsales, web sitenizi ve web uygulamanızı Freshsales hesabınız ile entegre etmek için kullanabileceğiniz farklı dillerde kütüphanelerden oluşan bir koleksiyondur. Kütüphaneler kurulduktan sonra, web sitesi ziyaretçilerini potansiyel müşteriler ve kişiler olarak yakalar, etkinliklerini, görüntülenen sayfaları izler ve bilgilerini Freshsales'ta gerçek zamanlı olarak günceller.


Aşağıda Freshsales'te bulunan kütüphaneler yer almaktadır, 

1) Javascript

2) Ruby

3) Java

4) PHP

5) Python

İşte onlarla yapabilecekleriniz,


Web sitesi ziyaretçilerini potansiyel müşteriler ve kişiler olarak yakalayın


Bu kütüphaneyi, ziyaretçiler e-posta adreslerini gönderdiklerinde Freshsales'te müşteri adayı veya kişi olarak oluşturmak için kullanabilirsiniz. Bu kayıt formları, blog abonelikleri, web semineri kayıtları vb. yoluyla olabilir.


İzleme faaliyetleri:


Kütüphaneyi kullanarak etkinlikler oluşturabilir ve bir müşteri adayının veya kişinin etkinliklere verdiği yanıtı izleyebilirsiniz. Örneğin, müşteri adaylarının deneme süreleri boyunca ürününüzü aktif olarak kullanıp kullanmadıklarını, diğer ekip üyelerini davet edip etmediklerini, entegrasyonları etkinleştirip/devre dışı bırakıp bırakmadıklarını vb. bilmek isteyebilirsiniz. Bunlar için etkinlikler oluşturabilir ve müşteri adaylarının/kişilerin Freshsales'teki ayrıntılar sayfasındaki etkinlikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.






Görüntülenen sayfaları takip edin;

Potansiyel müşterilerinizin ve kişilerinizin en çok hangi sayfaları ziyaret ettiğini bilmek istiyorsanız kütüphaneler işinize yarayacaktır. Özellikle izlemek istediğiniz sayfaları seçmeniz, kütüphaneyi web sitenize ve web uygulamanıza yüklemeniz ve ardından her sayfa için bir müşteri adayı puanı yapılandırmanız gerekir. Görüntüledikleri sayfalar, ilgili ayrıntılar sayfalarında Son Etkinlikleri altında listelenebilir.



Müşteri adayı/iletişim bilgilerini güncelleme;

Kütüphaneleri, web formları aracılığıyla müşteri adayı veya kişi hakkında ek bilgi toplamak için kullanabilirsiniz. Bazen müşteri adayları ve kişiler hakkında sahip olabileceğiniz tek bilgi e-posta adresleridir. Örneğin adları ve soyadları, şirket adları, unvanları vb. için alanları olan bir web formu doldururlarsa, kütüphaneler bu verileri Freshsales'teki bireysel kayıtlarına aktaracak ve böylece bilgilerini güncelleyecektir.











Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız