Freddy Copilot eklenti lisanslarının satın alınması ve yönetilmesi

Şu tarihte değiştirildi Cum, 15 Mrt şunda: 6:53 AM

Freddy Copilot Nedir?

Freddy Copilot, temsilci verimliliğini artırmak, yanıtları otomatikleştirmek ve ekip genelinde hizmetlerin tutarlılığını sağlamak için yapay zeka yardımı sağlar.


Kullanılabilirlik: Pro ve Kurumsal planlar


Daha fazla bilgi edinin


Eklentiyi nasıl satın alabilirim?


  1. Freshservice hesabınızda Yönetici > Planlar ve Faturalama (veya) Neo yönetim merkezine gidin. 

  2. Aboneliklere gidin ve Copilot lisanslarını satın almak istediğiniz hesaba tıklayın

  3. Etkin eklentiler altında Planı etkinleştir ve eklenti satın al (deneme hesapları için) veya Düzenle / Eklenti satın al (ücretli hesaplar için) seçeneğine tıklayın.


  1. Eklentiler altında Freddy Copilot'u seçin. Gerekli lisans sayısını ekleyin ve satın alma için ödeme ayrıntılarını eklemeye devam etmek için Aboneliği Onayla / Güncelle'ye tıklayın. 


Eklenti lisanslarını nasıl yönetirim?


Freddy Copilot ve Freddy Insights'a erişim, temsilci rolleri içinden yönetilebilir. Lisanslar hem varsayılan hem de özel rollere sahip temsilcilere atanabilir.


Bunu nasıl yapabilirim?


  1. Yönetici > Roller'e gidin (Kullanıcı yönetimi altında)

  2. Yeni bir rol oluşturabilir veya mevcut bir rolü düzenleyebilirsiniz. 

  3. İzinler altında Freddy AI bölümüne gidin.

  4. Freddy Copilot'a Erişim'i seçin ve bu role atanan müşteri temsilcilerinin erişebileceği Copilot özellikleri için izinler eklemeye devam edin. 


Not: Bunun seçilmesi, bu belirli role atanan müşteri temsilcileri için Copilot lisanslarını tüketecektir. Tek bir özelliğe erişim için bile bir tam copilot lisansı kullanılacaktır.


  1. Bu role atanmış tüm müşteri temsilcilerinin Freddy Insights'a erişimini sağlamak için Freddy Insights'a Erişim'i seçin. 


Not: Freddy Insights erişimi ücretsizdir (yalnızca beta aşamasında geçerlidir) ve herhangi bir Copilot lisansı tüketmez. GA'dan önce, Freddy Insights erişimi Yönetici rollerinden View Insights seçilerek etkinleştirilebiliyordu. İleride, Copilot eklentisini satın aldığınızda, izinler tüm temsilci rolleri için Freddy AI bölümü altında mevcut olacak ve erişimi buna göre yeniden yapılandırmanız gerekecektir.


Dikkat edilmesi gereken noktalar


Birden fazla çalışma alanı olan müşteriler için: Birden fazla çalışma alanını etkinleştirdiyseniz, copilot erişim yapılandırması ayrı çalışma alanlarında yapılmalıdır. Birden fazla çalışma alanında aynı aracı için yalnızca bir copilot lisansı kullanılacaktır. 


Enterprise planına 10 Kasım'dan önce kaydolan ücretli müşteriler için: 


  • Benzer olay önerileri ve Bilet Alanı önericisi planlarının bir parçası olmaya devam edecek ve yardımcı pilot lisansları gerektirmeyecektir. Bu özelliklere erişim, bir rol içindeki izinler altında Biletler sekmesi altından atanabilir. 


  • Yardımcı pilot eklentisini satın alırsanız, lisansları kullanmadan Biletler sekmesinden bu özelliklere erişim atamaya devam edebilirsiniz. Yalnızca Freddy AI sekmesinden bu özelliklere erişim etkinleştirildiğinde lisanslar kullanılacaktır. 


Deneme müşterileri için:


24 Ocak'tan itibaren Freddy Copilot satın alınabilecek ancak ücretsiz denemeniz sırasında keşfedilebilecek. Ancak Copilot özelliklerine erişimin roller ve izinlerden yapılandırılması gerekecektir.

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız