Bildirimler ve Diğer Ayarlar

Şu tarihte değiştirildi Prş, 8 Şbt şunda: 3:10 AM

Ayarlar


Bilet bildirimlerine erişmek için üç noktalı menü> Ayarlar'a gidin Kullanıcılar oturum açmış olan temsilci adını, e-posta kimliğini ve URL'yi bulabilir. 



Temsilci Kullanılabilirliği Geçişi:


Acentenin kendisine atanan biletleri almak istememesi durumunda acente kullanılabilirliği geçişi kapatılabilir. Temsilciler için geçişin nasıl etkinleştirileceğini okuyun.


Bildirim ayarları:

Almak istediğiniz bildirimleri kontrol etmek için Ayarlar > Bildirim Ayarları'na gidin. 

Bildirim almak istediğiniz eylemleri seçin. Şunun için bildirim alabilirsiniz:

  • Biletlerinizde durum güncellemesi

  • Biletlerinize yeni yanıtlar

  • Biletler grubunuza veya size atandığında

  • Yeni biletler oluşturulduğunda 

  • Etiketlendiğiniz notlar




Not: 

  1. Değişiklik yapan kişi, söz konusu değişiklikle ilgili cihazında bildirim almayacaktır.

  2. Okunan bildirimler otomatik olarak temizlenmez. Boşaltmak için cep telefonunuzdaki çöp kutusu düğmesine tıklamanız gerekir.

  3. Telefonunuzun bildirim vermemesi veya telefonunuzun bildirimleri eksik bırakması durumunda lütfen çıkış yapın ve tekrar giriş yapın. 

Geri Bildirimi Paylaşın

 

Freshdesk'e bildirmek istediğiniz önerileriniz veya sorunlarınız varsa Geri Bildirim  düğmesini kullanın. Geri bildiriminiz Freshdesk destek ekibine bildirim olarak gönderilecektir.

Hakkında


Gizlilik politikasını, kullanım koşullarını ve atıfları bulmak için Hakkında'yı tıklayın.

Uygulamadan çıkış yapmak  için Oturumu Kapat'a tıklayın.


Not : Aşağıdaki 6 bildirim android cihazlarda yayınlanacak, geri kalan bildirimler ise telefonu ne zaman kullandığınıza bağlı olarak gelecektir (android'deki uyku modu nedeniyle)


  • İlk yanıtla ilgili hatırlatmalar
  • Çözüm süresine ilişkin hatırlatmalar
  • İlk müdahalede artışlar
  • Çözüm süresinde artışlar
  • Bir sonraki yanıtla ilgili hatırlatmalar
  • Bir sonraki yanıtta üst kademelere iletmeler


Doze modu nedir?


Doze modu, Android 6.0'dan (API düzeyi 23) başlayarak Android cihazlar tarafından sunulan bir özelliktir. Bu, bir cihaz bir güç kaynağına bağlı olmadığında uygulamaların nasıl davranacağını yöneterek kullanıcıların pil ömrünü uzatmak için bir güç tasarrufu özelliği olarak tanıtıldı. Doze, cihaz uzun süre kullanılmadığında uygulamalar için arka plandaki CPU ve ağ etkinliğini erteleyerek pil tüketimini azaltır.


Cihaz Doze'dayken uygulamaların pili yoğun kullanan belirli kaynaklara erişimi bakım pencerelerine kadar ertelenir. 


Kullanıcı, cihazı bir süre boyunca fişten çekerek ve ekran kapalıyken hareketsiz bırakırsa cihaz Doze moduna girer. Doze modunda sistem, uygulamaların ağa ve yoğun CPU kullanan hizmetlere erişimini kısıtlayarak pil tasarrufu sağlamaya çalışır. 


Kullanıcı cihazı hareket ettirerek, ekranı açarak veya şarj cihazına bağlayarak uyandırdığında sistem Doze'dan çıkar ve tüm uygulamalar normal faaliyetlerine geri döner.


FCM yüksek öncelikli mesajları, kullanıcının cihazı Doze'da olsa bile uygulamanızı ağa erişmek için güvenilir bir şekilde uyandırmanıza olanak tanır.


Freshdesk uygulaması için uyku modunu devre dışı bırakmak, tüm anında bildirimleri canlı olarak almanızı sağlar. İşte bunu nasıl yapacağınız.


Ayarlar uygulamasını açın ve Pil'e dokunun. Seçenekler menü düğmesine (sağ üstteki üç nokta) ve ardından Pil optimizasyonu'na dokunun. Aşağıyı gösteren oka dokunun, ardından görüntülenen menüden Tüm uygulamalar'a dokunun. Daha sonra, Doze modunu kapatmak istediğiniz uygulamanın adına dokunun ve beliren kutuda Optimize etme'ye dokunun. İşiniz bittiğinde Bitti'ye dokunun.


Ayarlar cihazdan cihaza farklılık gösterebilir. Ayarları özelleştirmek için lütfen Orijinal Ekipman Üreticisi kılavuzuna bakın.

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız