Portal Düzeni Temelleri

Şu tarihte değiştirildi Pzt, 5 Şbt şunda: 5:33 AM

FreshTheme'iniz öncelikle portalınızın düzenini tanımlayan üç kısmi alandan oluşur: Üst Bilgi, Sayfa ve Alt Bilgi. Bunlara Düzen ve Sayfalar > Portal Düzenleri'nden  erişilebilir.



Başlık:

Başlık, yardım masanızda görüntülemek istediğiniz sekmelerden ve üst gezinme öğelerinden oluşur. Ayrıca buraya herhangi bir harici stile ve önceden yüklenmiş komut dosyasına bağlantılar eklemek isteyebilirsiniz. {{header }} etiketini kullanarak üstbilgiyi kısmi olarak çağırabilirsiniz.



Altbilgi:

Altbilgi, telif hakkı metninizi koyacağınız ve üçüncü taraf araçlara harici JavaScript parçacıklarını ekleyeceğiniz yerdir. Altbilgiyi muhtemelen sayfanın altında tutmak isteyebilirsiniz. Bu şekilde, JS'nizin bir kısmının yüklenmesi çok fazla zaman alsa bile, sayfanızdaki içeriğin geri kalanını alıkoymayacaktır. Altbilginin kısmi kısmını {{ footer }} etiketini kullanarak kullanabilirsiniz.


Sayfa düzeni:

Bu temanızın en önemli kısmı; her şeyin çalışma şeklini kontrol eder. Sayfa düzeni ideal olarak aşağıdaki işaretlemeleri içermelidir:

  • {{ header }} - will be replaced by your header code
  • {{ footer }} - will be replaced by your footer code
  • {{ content_for_layout }} - belirli Sayfa Düzeyinde Özelleştirmeler (örn. Portal ana sayfası, Tartışmalar ana sayfası, Çözümler ana sayfası) ile değiştirilecektir . Not: Lütfen bu yer tutucuyu koddan kaldırmayın. 


{{ content_for_layout }} etiketi, belirli portal sayfalarından ilgili bilgileri getirecek kısmi etikettir. Örneğin, belirli bir Çözüm Makalesine tıkladığınızda, sayfa düzeni üstte {{ header }}, altta {{ footer }} görüntüler ve 

{{ Content_for_layout }} alanını çözüm makalesiyle değiştirir ( ve hepsi düzen ve stil). 






Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız