Portal düzeni temelleri

Şu tarihte değiştirildi Çrş, 9 Ağu, 2023 şunda: 10:04 AM

FreshTheme'ınız öncelikle portalınızın düzenini tanımlayan üç kısmi alandan oluşur: Üst Bilgi, Sayfa ve Alt Bilgi. Bunlara Düzen ve Sayfalar > Portal Düzenleri'nden erişilebilir.


Başlık:

Başlık, yardım masanızda görüntülemek istediğiniz sekmeleri ve üst gezinme öğelerini içerir. Ayrıca buraya herhangi bir harici stile ve önceden yüklenmiş komut dosyasına bağlantılar eklemek isteyebilirsiniz.


Altbilgi:

Altbilgi, telif hakkı metninizi koyacağınız ve üçüncü taraf araçlara harici JavaScript parçacıkları ekleyeceğiniz yerdir. Muhtemelen altbilgiyi sayfanın altında tutmak isteyebilirsiniz. Bu şekilde, bazı JS'lerinizin yüklenmesi çok uzun sürse bile, sayfanızdaki içeriğin geri kalanını geri tutmayacaktır.


Sayfa Düzeni: Bu, temanızın en önemli kısmıdır; her şeyi sıraya koyar. Üstbilgi, altbilgi ve sayfa içeriğinin nereye yerleştirileceğine karar verir. Sayfa düzeni ideal olarak aşağıdaki işaretlemeleri içermelidir: {{ header }} - {{ footer }} başlık kodunuzla değiştirilecek - {{ content_for_layout }} altbilgi kodunuzla değiştirilecek - belirli Sayfa düzeyi ile değiştirilecek Özelleştirmeler (ör. Portal ana sayfası, Tartışmalar ana sayfası, Çözümler ana sayfası). Not: Lütfen bu düzenden hiçbir kodu silmeyin. Bunları ihtiyaçlarınıza göre ekleyebilir veya yeniden düzenleyebilirsiniz.


{{ content_for_layout }} etiketi, ilgili bilgileri belirli portal sayfalarından getirecek kısmi etikettir. Örneğin, belirli bir Çözüm Makalesine tıkladığınızda, sayfa düzeni üstte {{ üstbilgi }}, altta {{ altbilgi }} görüntüler ve {{ Content_for_layout }} alanını çözüm makalesiyle değiştirir ( ve tüm düzeni ve stili).

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız