Freshdesk Bilgi Bankası'ndaki Yenilikler

Şu tarihte değiştirildi Cum, 2 Şbt şunda: 3:57 AM

İçerik oluşturma ve yönetim deneyimi, destek ekiplerinin içeriklerini birden fazla ürün ve dilde sorunsuz bir şekilde ölçeklendirmesine yardımcı olmak için tamamen yeniden tasarlandı.


İşte değişen şey:

İki bölmeli görünüm

Kategorilerinizi, klasörlerinizi ve makalelerinizi üç ayrı sayfa kullanarak yeniden yapılandırmak yerine artık bilgi tabanınızı iki bölmeli tek bir görünümden tamamen yeniden yapılandırabilirsiniz . Tek bir yerden içeriğinizi yeniden sıralayabilir, içeriği bir klasörden/kategoriden diğerine taşıyabilir, hatta birden fazla makaleden oluşan klasörlerin görünürlüğünü değiştirebilirsiniz.


Bilgi tabanınızı yeniden yapılandırmak için iki bölmeli görünümü nasıl kullanacağınız hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.




Odaklanmış çalışma alanı

Artık Freshdesk hesabınıza eklediğiniz her ürüne ayrılmış bir çalışma alanı altında içerik oluşturabilir ve yönetebilirsiniz.


Birden fazla ürünün içeriğiyle nasıl çalışılacağı hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.



Hızlı görünümler

Hızlı görüntüleme penceresi, bir düğmeye tıklayarak farklı makale listesi görünümlerine erişmenizi sağlar. Bu görünüm, seçtiğiniz ürüne veya dile göre bilgileri görüntüler. 


Hızlı görünümler hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.



Makale listesi görünümü

Bu görünüm, belirli koşullara göre makaleleri filtrelemenize, seçilen makaleler üzerinde toplu işlemler gerçekleştirmenize ve ayrıca gerekli bilgileri bir bakışta elde etmek için liste görünümünde hangi sütunların görüntüleneceğini özelleştirmenize olanak tanır. 


Makale listesi görünümlerini nasıl ayarlayacağınız hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz



Küresel dil seçici

Seçiciyi kullanarak belirli bir dilin ilgili kategorilerden, klasörlerden ve makalelerden oluşan çalışma alanına geçiş yapabilirsiniz. Bu, tüm çevirilerin güncel olduğundan emin olmak için her dilin altındaki içeriğin izlenmesine yardımcı olur.



Çevrilmemiş ve Güncelliğini yitirmiş makale görünümleri

İlgili çevirilerin mevcut ve güncel olup olmadığını anlamak için her makaleye girmek yerine, makale listesi görünümlerini kullanarak artık çevrilmemiş veya güncelliğini kaybetmiş makalelerin listesine hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.


Makale durumunu kullanarak çevirileri nasıl yöneteceğiniz hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz



Bu güncellemeler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kendi sorularınızı veya geri bildirimlerinizi göndermek için  bu sayfaya da göz atabilirsiniz .

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız