Ultra modern hizmet masası size daha iyi kontrol sağlar

Şu tarihte değiştirildi Prş, 7 Mrt şunda: 2:39 AM

Not: Daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, ücretsiz ürün danışmanlık programımıza kaydolun ve çözüm uzmanlarımızla 1:1 oturumlar planlayın.


Hizmet masamızdaki en son iyileştirme uygulamamız, iş yerinizdeki performansı hızlandırmaya yardımcı olmak için daha fazla kullanılabilirlik kazanmanızı sağlarken heyecan verici zamanlar burada. 

Daha fazla tutarlılık, daha iyi netlik ve ölçek için daha fazla izinle, şimdi sizi nerede olduğunuz, nerede bulunduğunuz ve bilet görüntüleme sayfasında nereye gittiğiniz konusunda daha yararlı bağlam ve netlikle konfor bölgenize yerleştirdik. 

En üst düzey çalışan deneyimi vaadimizi daha iyi gerçekleştirmemize yardımcı olmak için, eski mimarinize göre bize bir avantaj sağlayacaksınız: 

  1. Birlikte çalışmak için daha ölçeklenebilir bir çerçeve. 

  2. Genel deneyimi artırmak için küçük değişiklikler. 

  3. Uygulama ve özellik filtresine geliştirilmiş erişim

UI/UX şeflerimizin neler pişirdiğini merak ediyor musunuz? O zaman başlayalım! 

Bilet detayları sayfa düzeni ölçeklenebilirlik ve erişilebilirlik için optimize edildi.

Artık daha dağınık olmayan gezinme için optimum beyaz alan ve daha tutarlı bir boşluk ve tipografi ile daha ölçeklenebilir bir düzenin keyfini çıkarabilirsiniz:

Sekme görünümü artık açıklama ve konuşmayı da içeriyor

Şimdi, herhangi bir kaydırma konumunda diğer öğelere kolayca gitmenize yardımcı olmak için "Ayrıntılar" adlı yeni bir menü sunacak yapışkan bir sekme ekledik. Yani, artık konuşmanız ve açıklaması için uzaklara bakmak zorunda kalmayacaksınız!

Hızlı atlama navigasyonu 

Hızlı atlama gezinme çubuğu ile doğrudan bir sonraki etkinliğinize geçin.

Eşitler arasında birinci; "VIP" rozetini girin

Belirli önemli talep sahiplerinin katkısını veya etkisini tanımanın ve ödüllendirmenin bir yolu olarak, bir VIP Rozeti geliştirdik ve ayrıca bir raporun bilet, sorun veya değişiklik olup olmadığını modül simgeli bir öncelik rozeti ile hemen anlayabilirsiniz.

Soğukta kalmayın!

"İzleyici ekle" widget'ını geliştirdik! Kolay erişim için, "beni ekle" bağlantısı, adınızı aramanıza gerek kalmadan sizi hemen bir izleyici listesine ekler.

Gözden kaçıramayacağınız açıklamalar! 

Açıklama, sekme görünümünün altında hemen fark edilir. Açıklamanın konumunda yaptığımız son değişiklikler, işaretleme içeriği eklemek için zengin bir metin düzenleyicisi içeriyor.


Temsilci çarpışmaları konusunda daha fazla netlik kazanın 

Üzerine geldiğinizde, temsilcinin o anda düzenleme yapıp yapmadığını görebilirsiniz. Ayrıca izleyicileri avatarları ve isimleriyle birlikte görebilirsiniz. Aşağı kaydırdığınızda, kaydırılan herhangi bir konumdan birincil başlıktaki tüm temsilci çarpışmalarını görebilirsiniz.

Yeni bağlantılar; yeni olasılıklar

Tutarlılık için sağ üst köşeye stratejik olarak yerleştirilmiş yeni bağlantılar ekledik:

Takvime Göre Teslim Edilecek

Tarih ve saat seçimi için daha kusursuz bir arayüzde daha yumuşak geçişlerin keyfini çıkarın.

Sorunsuz bilet düzenleme

Herhangi bir kaydırma konumundan bilet düzenleme düğmesini kolayca bulun.

Çoklu Ekler

Artık aynı anda birden fazla ek ekleyebilir ve tüm içeriği paylaşabilirsiniz.

Daha büyük çözünürlüklerde geliştirilmiş düzen

Daha büyük ekranlarda gelişmiş bir düzenle daha iyi okunabilirlik elde etmenize yardımcı olmak için artık içerik bölmesini ortaya hizaladık.

Çocuk Biletleri

Eski mimarimizde, modül simgesi, önceliği ve durumu ile kartta çok fazla dağınıklık ve zayıf yakınlık vardı, şimdi bunların hepsini ember geçişimizde iyileştirdik.

Görevler

UX'i durum veya düzenleme ve silme seçeneklerini içerecek şekilde yeniledik ve yeni görev oluşturma işlemleri artık kaydırıcıya taşındı. Yeni oluşturulan görevler artık sayfa yenilenene kadar ayrı bir bölümde en üste ekleneceği için bunlara kolayca erişebilirsiniz.

Varlık Ekleyin

İçinizdeki "sil ya da ilişkiyi kes" tartışmalarının çoğuna biraz açıklık getirdik. Artık "İlişkisi Kesildi" yazan net, bağlamsal bir simgemiz olduğu için kafa karışıklığına elveda deyin.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi ile etkinlikleri keşfedin

Bugün, dün ve daha eski olmak üzere yeni bir net bölümler paketinde gezinin. Tarihleri (artık kaydırma sırasında üstte yapışkan) yansıtmak ve sizin için daha iyi bir genel bakış sağlamak için kullanıcı deneyimini ve davranışını iyileştirdik.

Daha güvenle onay talep edin

Ember geçişimiz ile onay kartını genişletip daraltabilir, hatırlatıcılara erişebilir ve onay bildirimleri alabilirsiniz. Onaylandı ve reddedildi eylem düğmelerini geliştirdik ve ayrıca erişim kolaylığı için talep onayını kaydırıcıya taşıdığımızdan emin olduk.

Zaman Girişleri

Erişilebilirlik için "Zaman Ekle" bağlantısını bir düğmeyle değiştirdik ve genel okunabilirliği artırdık.

Daha fazla okunabilirlik ve daha iyi bir deneyim için Incident'i oluşturun

Not: Bu, 12 Aralık'tan sonra kaydolan hesaplar için klasik görünümde mevcuttur. 

Eski mimaride, uygulanmakta olan şablonları bulmak zordu. Artık öyle değil, çünkü artık son kullanılan şablonları önceden gösteriyoruz. 

Gelecekte, şablonu kaldırma seçeneği de sunacağız. Tutarlılık için kaydet, iptal bloğunu en alta taşıdık.

Hizmet talebi yenileniyor! 

Not: Bu özellik, 12 Aralık'tan sonra kaydolan hesaplar için varsayılan olarak klasik görünümde mevcuttur.


Bölmeye "tüm öğeler" kategorisinin eklenmesiyle birlikte, Arama Kullanıcı Arayüzünü geliştirebildik ve self servis portal kartımızın deneyimi ve davranışlarıyla tutarlı olmasını sağladık. Erişilebilirlik ve okunabilirlik için tasarımı optimize ettik.



Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız