Etkili Cevaplar Nasıl Oluşturulur?

Şu tarihte değiştirildi Çrş, 24 Ock şunda: 5:40 AM

Bu özellik Orman Çok Kanallı'da mevcuttur


Etkili yanıtlar eklemek için müşterilerinizin sık sorulan tüm sorularını belirlemek önemlidir. Ardından, insan temsilciler tarafından daha iyi ele alınan ve sizi müşteriye daha fazla soru sormaya teşvik eden soruları belirleyin. Müşterilerden sık sorulan soruları nasıl tespit edebileceğimize bir göz atalım.


Sık sorulan soruları nasıl belirleyip zengin yanıtları nasıl ekleyebilirim?

  • İşletmenizle ilgili geniş konu yelpazesini listeleyin : Ekibinizle tartışın ve işinizle ilgili popüler konuları ve sık sorulan soruları belirleyin. Örneğin e-ticaret şirketleri ödeme, iade ve geri ödemeler, sipariş bilgileri, hasarlı ürünler vb. konuları kapsamaktadır.
  • İlgili soruları ekleyerek her konunun kapsamını genişletin : Bu konuların her birinin altında sorular oluşturmaya başlayın. Örneğin, 'Ödeme' başlığı altında bazı sık sorulan sorular şunlardır:
  1. Ödemem neden başarısız oldu? 
  2.  Farklı ödeme şekilleri nelerdir 
  3.  EMI ödemesi nasıl çalışır?
    Belirli bir konu altındaki tüm olası soruları ele alın ve her birinin yanıtlarını yazın. Bunu yaparak Freddy Answers, müşterilere anında çözümler sunmak için belirli bir konu altındaki geniş bir soru yelpazesinden bilgi edinmek üzere eğitilebilir.
  •  Bu soruların her birinin görünürlüğünü artırın:  Bir sorunun nasıl sorulduğuna ilişkin farklı değişkenler veya örnekler ekleyin .
    Örneğin, işletmenizin desteklediği ödeme yöntemlerini öğrenmek isteyen bir müşteri ' Ödeme yöntemleri nelerdir ?' diye sorabilir. veya ' Hangi ödeme seçeneklerini destekliyorsunuz ?' Bu soruların cevabı hala aynı.
    Bir sorunun nasıl sorulabileceğine dair örnekler eklemek, Freddy Answers'ın her soruyu daha derinlemesine anlamasına ve nasıl ifade ettiklerine bakılmaksızın müşterilere kesin yanıtlar sunmasına yardımcı olacaktır.


Freshdesk ile Freshchat arasında Freddy Answers için senkronizasyon yoktur; yani Freshdesk'te oluşturduğunuz yanıtlar ve akışlar Freshchat'te görünmez ve bunun tersi de geçerlidir.

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız