CSV dosyasından talep edenleri içe aktarma

Şu tarihte değiştirildi Cum, 5 Ock şunda: 6:36 AM

Manuel olarak talep edenleri eklemenin yanı sıra, önceki kurulumunuzdan veya uygulamanızdan tüm mevcut kişilerinizi içe aktarmanız da mümkündür. Yapmanız gereken tek şey kişilerinizi bir liste olarak bir CSV dosyasına dışa aktarmak ve bunu Freshservice'e yüklemektir. 


Başlamadan önce lütfen dosyanızın aşağıdaki gereksinimlere uyduğundan emin olun: 


1. Dosya düzgün biçimlendirilmiş bir CSV dosyası şeklinde olmalıdır. Diğer formatlar desteklenmez. 

2. Dosyanın ilk satırı başlığı içermelidir, tercihen kişilerinizin içindeki alan adlarına benzer şekilde (Ad, E-posta, İş Unvanı, Açıklama vb.). 


Freshservice'e talep edenlerinizi içe aktarma konusunda hızlı bir kılavuz: 

  • Yönetim> Kullanıcı yönetimi> Talep Edenler'e gidin. Hesabınızın birden fazla çalışma alanına sahipse, Yönetim> Genel Ayarlar> Kullanıcı yönetimi> Talep Edenler'e gidin. İçe Aktarma bağlantısına tıklayın ve CSV'den İçe Aktarma'yı seçin. 


  • Sonraki sayfada, "Dosya Seç"e tıklayın ve CSV dosyasını seçin. Sayfada görüntülenen talimatları okuyun ve "İçe Aktar"e tıklayın. 



  • Sonraki sayfada, CSV'deki alanları Freshservice'deki ilgili talep eden alanlarıyla eşleştirin ve "İçe Aktar"e tıklayın. 


Tamamlandığında, yeni talep edenleri görmek için Yönetim> Kullanıcı yönetimi> Talep Edenlere giderek listeyi görebileceksiniz. Hesabınız birden fazla çalışma alanına sahipse, Yönetim> Genel Ayarlar> Kullanıcı yönetimi> Talep Edenlere gidin. Ayrıca, bir bildirim oluşturduğunuzda, bunlar Freshservice'in genelinde de kullanılabilir olacaktır. 


Not: İçe Aktarırken, "Raporlama Yöneticisi" alanı için lütfen E-posta adresini kullanın. Bu alan, "Adlar"ı kullanıyorsanız içe aktarılmaz. 


Ayrıca, içe aktarmadan önce Lütfen tüm konumları Admin->Konumlar'a eklediğinizden emin olun. Eğer konumlar Admin->Konumlar'a eklenmediyse, bu alan için değer boş bırakılacaktır. 






Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız