Renk Paletleri ve Hex Kodları

Şu tarihte değiştirildi Prş, 4 Ock şunda: 6:34 AM

HTML veya CSS öğrenme şansınız olmadıysa, yine de hizmet masanızdaki farklı öğelerin renklerini ve yazı tiplerini değiştirmek için portal özelleştirmesi altındaki bazı seçenekleri kullanabilirsiniz. 


Bu, temadaki en önemli bölümleri içerir, arka plan rengi, sekme ve bağlantı rengi vb. dahil. 


Başlamak için, Admin > Hesap Ayarları > Hizmet Masası Yeniden Markalaşma > Destek portalını özelleştir'e gidin ve Renk ve Yazı tipi'ne tıklayın. Eğer hesabınızda birden fazla çalışma alanı varsa, Admin > Genel Ayarlar > Hesap Ayarları > Hizmet Masası Yeniden Markalaşma > Destek portalını özelleştir'e gidin ve Renk ve Yazı tipi'ne tıklayın. Her bölümün yanındaki paletleri kullanarak rengini değiştirebilir veya doğrudan bir hex kodunu girerek self-servis portalınızda kullanabilirsiniz. Sayfa ayrıca portalınız genelinde kullanılan temel yazı tipini ve başlık yazı tipini değiştirmenize olanak tanır. İşiniz bittiğinde, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak Kaydet veya Kaydet ve Yayınla'ya tıklayın. 

 

Tam olarak öyle. Kodlama veya CSS becerilerine ihtiyaç duyulmaz, sadece portalınızda iyi görünecek doğru renklere göz için bir yetenek gereklidir. Buradaki değişiklikler sayfanıza farklı bir bakış açısı ekleyebilir ve uygulanması kolaydır. 


















Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız